Uskalluksella on liukulumikenkienvuokrausta sekä leppoisia retkiä.

Tule ensin retkelle kokeilemaan suksia ja lähde sitten omalle retkelle nauttimaan keväthangista.

Maanantaisin arki-illan huokaus, klo18-19.30. Retken paikka vaihtelee kelien mukaan.

Vai olisiko teidän kaveri- tai työporukalla kiinnostusta pidempään retkeen ja joku oma paikkain mielessä? Laita viestiä niin sovitaan teille retki 🙂

Onko sinun vastuulla järjestää tämän vuoden virkistyspäivät?

Halajaako mielesi maastopyöräilemään mutta vierastat isoa ryhmää etkä oikein löydä mukavia polkua?

Olisiko aika kasata kaverit ja lähteä kokeilemaan kiipeilyä tai tutustua melontaan?

Itseään oppii arvostamaan enemmän, kun uskaltaa tehdä uusia valintoja – ilman että vaatii itseltään järjettömiä

Uskalluksen takana on Riikka; luontoliikunta- sekä koulunkäynninohjaaja jolta löytyy myös kokin ammattitutkinto.

Luonnossa liikkuminen ja oleilu on ollut vuosia tärkeä osa elämääni ja olen etuoikeutettu, kun saan tarjota tätä nyt myös teille.

Rakastan haastaa itseäni henkisesti ja fyysisesti pitkillä urheilusuorituksilla. Haluatpa rentoa ulkoilua työporukalla tai hikisempää vääntämistä muutaman kaverin kanssa niin minä järjestän teille ohjelman.

Onpa matka, tyyli tai aika mitä tahansa, niin tärkeää on itsensä haastaminen sekä omien rajojen ylittäminen. Sen voi tehdä joko jännitystä hakien tai luonnossa rauhottuen.

Lähes jokaista jännittää peruuttaa kallion reunan yli, mutta yhdessä turvallisisesti selkeillä ohjeilla ja omaa tahtia tehty laskeutuminen saakin leveän hymyn kasvoille ja jalkoja tutisuttavan onnistumisen tunteen.

Jaettu kokemus tuntuu monin verroin avokkaammalta.

Koetaan yhdessä hienoja hetkiä.

Arjen keskellä pieni melontaretki kummasti rauhoittaa kiireisimmänkin mielen. Hiljalleen veden pinnassa lipuen ja luontoa ihaillen. Tai kenties rauhoittumista luonon ääniä kuunnellen ja nokipannukahvia hörppien..

  • Harrastuksiini kuuluu maastopyöräily sekä seikkailu-urheilu. Tähän mennessä olen saanut kokea mm. Norjassa upean 300 kilometrin maastopyöräkilpailun sekä Hossassa syksyllä -21 reilu 55 tunnin seikkailukilpailun.
  • Vuoteen 2022 on uudeksi tavoitteeksi asetettu suurin haaveeni. Pääsen polkemaan Offroad Finnmarkissa 700 kilometrin reitin pitkin upeita tunturimaisemia.
Kohti uusia seikkailuja

Onpa suunnitelmanne leppoinen virkistyspäivä, hengähdystauko arjesta, sykettävä nostattava kalliolaskeutuminen kaveriporukassa tai itsensä haastaminen multisport-treeneissä niin minä järjestän sen teille. Valmiit paketit ovat muokattavissa toiveittenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä teille sopivaa sisältö päiväänne.